Tom tegnet af russisk kunstner

Farlige foredrag

Få rusket op i begreberne med en stilfærdig provokation

Tom Vilmer Paamand er journalist og redaktør. Han arbejder med formidling i alle former for medier, samt gennem foredrag og undervisning.
Tom Vilmer Paamand har også haft en livslang karriere som aktivist i en lang række bevægelser med alt fra fred til mad og miljø på dagsordenen - og kan fortsat findes på den nærmeste barrikade.

Aktuelle emner

Ulydighed gavner demokratiet
Civil Ulydighed er det sidste demokratiske halmstrå, når borgerne bliver klemt. Jeg har stoppet atomraketter ved at kaste mig ud foran dem, og sad i månedsvis i vejen for en motorvej i et træ - og senest beskyttet skoven i Østerild.

Journalisternes løgne om krig
Vi ved alle, at Gadaffi planlage folkemord og at Saddam Hussein havde masseødelæggelsesvåben - men det er faktisk slet ikke sikkert. Har selv en blodtørstig diktator krav på en fair behandling i medierne, når Danmark går i krig?

Danske våben spreder død i verden
Når tv-avisen viser israelske flyangreb mod flygtningelejre, kunne nyheden lige så godt dækkes af erhvervs-redaktionen. For det viser, hvor dygtig dansk industri er til at sælge våben - og danske rederier til at levere dem.

Jeg taler gerne - højt og længe - om andre aktuelle og uaktuelle emner. Spørg hvis der et særligt emne, som I synes jeg skal tage op.
Varighed: Oplæg 45 minutter. Derefter kaffepause fulgt af tid til spørgsmål. Samlet op til 2 timer.
Tidspunkter: Hele året, hele ugen, dag og aften - men jeg vil gerne kunne nå toget til og fra samme dag.
Publikum: Alle størrelser, alle aldersgrupper - også gerne uddannelsessteder. Til skolebrug kan jeg lægge op til gruppearbejde mm.
Område: Hele landet.
AV-midler: Overhead-projekter er en fordel.

Booking: Tom Vilmer Paamand, Klemstrupvej 5, 8550 Ryomgård
Telefon: 5051 0328. E-mail: Tom@Paamand.dk. Web: Tom.Paamand.dk.

< Til forsiden...
WebHamster: Tom@Paamand.dk
Opdateret 2011